19:00

Värnamo Södra FF 2 9-m

Referat: Smålandsstenars GoIF - Värnamo Södra FF 3-1 (3-0)

Ny förlust

Vecka 26 får vi dra ett streck över efter att inkasserat en andra förlust ikväll.

Vi började matchen mycket övertygande första 20 minuterna men efter två frilägen och 2-0 till hemmalaget underpresterade vi kraftigt resten av halvleken.

Vår enkla analys är att energin är slut efter en lång vårsäsong med spel i dubbla serier med en trupp som egentligen behövt vara lite större. MEN vi tar det alla dagar i veckan framför att inte låta alla spela match varje vecka.

Från kvällen match tar vi med oss att grabbarna klarade att rycka upp sig och dominera andra halvlek klart och vinna den.

Nu träffas vi på fredag på sista träningen för våren då vi kör fotbollstennis och fotbollsgolf.

På söndag samlar vi ihop grabbarnas sista krafter och tar tre poäng i 9-mannamatchen mot Mullsjö hemma på Norregård.